en pædagog der står med en pige

Skal du til at søge en stilling som pædagogmedhjælper, så er det en god ide at undersøge stedet før du vil søge, så du målretter din ansøgning mod din kommende arbejdsplads. Samtidig skal du også tænke på, at du har med mennesker at gøre, så din ansøgning bør heller ikke være stiv og kedelig.

James Jameson
Jamesons alle 3
5555 jamesonby
Tlf. 12345678

Uopfordret ansøgning som pædagogmedhjælper

Jeg henvender mig til jer vedrørende en eventuel ledig stilling som pædagogmedhjælper i jeres børnehave.

Mit navn er James og jeg er en mand på 23, der lige er blevet færdig med Gymnasiet og søger derfor en fast stilling i jeres børnehave.

Jeg har altid været glad for at være sammen med børn, og igennem mine praktikperioder i Bullers børnehave og Biwers vuggestue, hvor jeg er blevet klædt godt på indenfor alle dele af jobbet. Jeg vil sagtens kunne se mig i jeres børnehave, da I går ind for xxxxx, hvilket er noget jeg går ind for.

Som person er jeg meget venlig udadtil og har altid haft nemt ved at komme i kontakt med andre mennesker. Er socialt anlagt, arbejdsom og fokuseret på de opgaver jeg bliver stillet.

I min fritid dyrker jeg sport, da jeg elsker at være udenfor, og samtidig være sammen med andre. Fodbold er en af mine store passioner, og er derfor altid frisk på en fodboldturnering i børnehaven.

Jeg håber min ansøgning, kan gøre sig gældende, og ser frem til en personlig samtale.

James Jamesen

 Underskrift 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

One Comment

  1. HR april 19, 2017 at 9:40 am

    Daa?
    “Mit navn er James og jeg er en mand på 23 der lige er blevet færdig på pædagogseminariet”. Hvis han er det, giver det absolut INGEN mening, at søge et job som pædagogmedhjælper= ufaglært….

Leave A Comment

Related Posts