Som ejendomsmægler trainee sælger man huse

Som ejendomsmægler får du en travl hverdag, hvor salg er en stor del af hverdagen

Ønsker du en trainee stilling som ejendomsmægler ?

Så giver vi her lidt informationer til hvordan uddannelsen er og hvor du kan søge.

Uddannelsen er typisk 2-3 år hvor du får lov til at prøve samtlige dele af jobbet som kommende ejendomsmægler. De fleste steder hvor du søger har deres egen interne uddannelsessystem, hvor du kommer igennem deres træningsforløb. De fleste trainees er såkaldte salgs-trainees, der arbejder hen imod at blive ejendomsmæglere. Andre er administrative trainees, som bliver salgskoordinatorer når trainee-perioden er afsluttet.

En kandidat er typisk uddannet som finansøkonom som er en 2 årig uddannelse, hvor der er fokus på økonomi, jura og statistik. Dog behøver man ikke have denne uddannelse, man skal blot tage alle 6 fag til ejendomsmægleruddannelsen hvilket gør at uddannelsen tager 3 år istedet for de normale 2 år.

Som ejendomsmægler kommer du højst sandsynligt med i et team, hvor salg er en stor del af hverdagen. Du vil typisk skulle arbejde meget selv, så du skal kunne sætte dig selv igang og hele tiden holde drivet oppe. Som ejendomsmægler skal man være god til at sælge, være resultatorienteret, kunne træffe de rigtige beslutninger for kunden, og have et stort overblik da du har mange bolde(huse) i luften.

Måden hvorpå du søger en stilling som ejendomsmægler trainee er enten som opfordret og uopfordret.

Opfordret

De opfordrede finder du ved at finde jobdatabaser hvor de typisk har opslået en ledig stilling som trainee.

Uopfordret

Uopfordret er hvor det bliver spændende, der finder næsten flere ejendomsmæglere end der findes fisører og de har typisk en trainne til at lave det forfaldne arbejde som de ikke selv lyster. Du ved med sikkerhed at der skal findes en ny trainne stilling hvert 2-3 år, med mindre de har flere elever ansat. Du laver derfor en ansøgning som ejendomsmægler trainee som du så forfatter så du kan ændre navnet på ejendomsmægleren, den skal dog se så personlig ud som muligt, så det er en god ide at sætte sig lidt ind i det kontor du søger til. Se evt. bloggen efter inspiration til hvordan du skriver en uopfordret ansøgning.
Ansøgningen sender du så ud til samtlige ejendomsmæglere i det område du gerne vil dække, og det kan du gøre igen ved 6-12 måneder, husk dog at få din ansøgning gennemgået så det ikke er den der sætter en stopper for din kommende karriere.

Informationen er fundet med inspiration fra EDCs hjemmeside