Kugle der skiller sig ud fra de andre

Din ansøgning skal skille sig ud fra de andre, så kopier ikke en skabelon.

 

Find den perfekte ansøgnings skabelon

De fleste mennesker synes det er svært at skrive en god ansøgning, og vælger derfor at finde en skabelon at gå ud fra.  Det kan også være meget fint, du skal dog sikre dig at den du finder ikke har været brugt af mange og at den passer til den virksomhed du gerne vil søge hos.

Jobsøgningsskabeloner er eks. en ansøgning hvor du blot skal ændre navn samt adresse og så har du din egen ansøgning som du blot skal sende ud til virksomhederne. Dog skal du bruge dem varsomt, da du nok ikke er den eneste der har fået den ide.

Hvorfor skal man ændre skabelonen?

For kort at obsumere så er skabeloner typisk nogle der har lagt på nettet i lang tid, og er blevet brugt af mange. Du skal derfor være varsom med at bruge dem, da virksomheder typisk får mange ansøgninger og chancen for at din ansøgning er den samme er derfor stor.

Vi prøver her på uopfordret ansøgning  løbende at få nye skabeloner som du kan bruge som guide når du skal igang med din jobsøgning. Men husk at brug dem som inspiration og ikke som kopi.

Det er en god ide at finde engelske job skabeloner som du så oversætter, det nedsætter risikoen for at andre har brugt den samme. Her har vi samlet nogle links hvor du kan finde skabeloner.

Eksempel på ansøgning:

http://jobsearch.about.com/od/jobapplicationletters/a/applettertemplate.htm

Hjælp til den øverste del af ansøgningen

http://www.dayjob.com/content/cover-letter-examples-314.htm

Lidt anderledes

http://www.inc.com/tools/employment-application-template.html

Her på siden har vi også lavet nogle skabeloner

https://uopfordret-ansoegning.dk/category/ansognings-eksempel/

 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts