Jobsøgning kan være svært. derfor er det godt at have en strategi

Jobsøgning kan være svært. Derfor er det godt at have en strategi

Søg arbejde online

Et af de medier der tilbyder flest jobopslag er internettet, og det er her størstedelen af alle annoncer bliver slået op. Her kan du finde jobsøgningssider hvor der bliver slået nye stillinger op, eller du kan finde job søgemaskiner som skimter nettet for nye jobs. Siderne går typisk ind på virksomhedernes hjemmesider og kopierer jobopslaget ind i deres system.
Der er desuden er der sider hvor de kan netværker, hvilket er sider som linkedin hvor du via dit netværk kan komme i kontakt med de virksomheder som du gerne vil i kontakt med.

Søg job længere væk

Kan lyde nemmere end det er, fordi mange vil gerne have at deres arbejde er lokalt. Dog kan det være et vigtigt skridt hvis du ikke kan finde noget i dit nærområde. En køretur er fradragsbetinget, så hvis det kan hjælpe dig med at finde arbejde er det mange gange en god ide at kigge udover bygrænserne.

Jobmesser

Messer er et godt sted hvor du kan udvide dit netværk, og måske finde et arbejde derigennem. At finde et arbejde handler i stor grad om netværk, og jo bedre dit netværk er des større chancer har du. Du kan kigge på http://www.messec.dk/events.html og se om der er en messe der passer på dit erhverv.

Søg i aviser

Nogle virksomheder søger i de lokale aviser, hvis de eks. ikke vil have mange ansøgninger ind af døren. Du kan finde de fleste aviser online, og derigennem skimte jobannoncerne. Der vil højst sandsynligt ikke være den store konkurrence, når annoncerne kommer fra aviser.

Se dette link med spørgsmål der kan komme til jobsamtalen

 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts