mand der søger arbejde indenfor håndværk industrien.

En uopfordret ansøgning kan sætte dig forrest i køen.

Her beskrives nogle af de fordele der er ved at skrive en uopfordret ansøgning, frem for at skrive en traditionel ansøgning. 

  • Du er den eneste der skriver.

Hovedsageligt vil din ansøgning komme alene, så du er sikker på at den når frem til beslutningstageren, og er der en ledig stilling i vente vil du have en god chancen. Desuden kan din ansøgning skabe en ny stilling hvis han ser et behov for dine kvalifikationer.

  • Du vil ikke blive sammenlignet med andre kandidater.

Ved en traditionel ansøgning bliver du sammenlignet med mange andre ansøgere, og du vil derfor skulle konkurrere mod op til at par hundrede nogle gange. Din ansøgning vil derfor stå alene uden stor konkurrence, dog er du ikke sikker på at virksomheden har en ledig stilling.

  • Den person du kontakter har mere tid til dig end de ville have efter offentliggørelsen af ​​en annonce, hvor han / hun vil sandsynligvis vil modtage adskillige ansøgninger.

Som beskrevet før vil beslutningstagerne have mere tid til både at læse din ansøgning, samt til en senere samtale. Ved normale jobopslag ville ansøgeren skulle igennem mange ansøgninger og samtaler og vil derfor gå hurtigere igennem.

  • Ansøgningen kan komme på et heldigt tidspunkt. Nogle gange kan en uopfordret ansøgning ankomme, på det rigtige tidspunkt (oprettelsen af ​​et nyt job, en opsigelse, osv.)

Man ved aldrig hvornår der kommer en ledig stilling, og en måned efter du har sendt din ansøgning kan der kommer en ledig stilling. Så nogle gange kan man være heldig at ramme, desuden slipper virksomhederne for at sætte en annonce i hvis du matcher den profil de søger.

Her er et link til en guide til at skrive en ansøgning 

 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts