Leder efter job

 

Find beslutningstageren
Som med alt andet er det bedst at adressere din ansøgning til ham/hende der bestemmer eller har beføjelse til at beslutte om du skal ansættes. Der er derfor vigtigt at gøre lidt baggrundsanalyse før du sender din uopfordrede ansøgning.

Overskriftet skal fange læseren
En god overskrift er en der fanger læseren og som hurtigt giver et indblik i hvem du er. Samtidig skal overskriften gerne vise at du har et tilhørsforhold til virksomheden og at du netop dækker deres behov, et eksempel på en overskrift kunne være: Skarp regnskabsnørd med flair for marketing 

Start med det spændende
Som en sælger i en bilforhandler så starter han ikke med at beskriver hvor sikker bilen er at køre i, hvis der står en ung gut foran ham. Han beskriver hvor mange hestekræfter bilen har, og hvor let det er at sætte et nyt anlæg i. Derfor skal du også sørge for at fange læseren, så derfor skal du ikke starte med hvilken uddannelse du har gået på, eller hvor du har gået i folkeskole. Begynd hellere med hvilke kompetencer du besidder og hvordan de kan hjælpe netop den virksomhed du søger ved.

Vær præcis 
Dine kompetencer skal være korte og præcise, hvis virksomheden vil have det uddybet yderligere skal de nok tage dig ind til en samtale. Beskriv hvad du har beskæftiget dig med og hvor dine stærke sider ligger.

Dit cv skal matche din ansøgning 
Det er vigtigt at dit CV kan bakke op om din ansøgning, hvilken betyder at hvis din ansøgning ligger op til at du er en skarp regnskabsnørd, så duer det ikke at din CV beskriver at du har lavet årsregnskab for din mors systue.

Virksomheden skal kunne kontakte dig 
Selvfølgelig skal den virksomhed du søger ved kunne kommer i kontakt med dig, så derfor er det vigtigt at have dine kontaktoplysninger med. Hvis du har lyst til at referere til din linkedin profil, din personlige blog, så gør det hvis du føler at det kan få dig til at stå stærkere.

 

Guide til uopfordret ansøgning – klik her 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts