Ved en uopfordret ansøgning skal du målrette ansøgningen til en virksomhed der interresere dig, det gode ved at skrive uopfordret er at man kan sprede sine ansøgninger meget, men vælg nu virksomheder som du kan se dig selv i.

Det er en god ide at skrive ansøgningen til beslutningstageren, så du kommer igennem til ham/hende der står for ansættelser. Hvilket vil sige (institutleder, områdechef, HR osv.).

En god ide er at skrive hvordan du kan matche deres behov, så får at gøre din ansøgninge så god som muligt er det en fordel at undersøge lidt om den virksomhed du gerne vil målrette din ansøgning til. Derfor er det godt at søge efter (virksomhedens hjemmeside, avisartikler, oplysninger fra folk du kender, osv.). bedøm derefter hvordan du kan skabe værdi i virksomheden, er du eks. god til facebook marketing og de kun har 30 der synes godt om deres side, ville det være en fordel at nævne.

Det kan derfor også være godt at skrive hvorfor du henvende til netop denne virksomhed, så det ikke bare lyder som om at du har sendt den samme ansøgning ud til alle i branchen. Dine styrker skal reflektere på det job du gerne vil have, og dit CV skal også gerne være målrettet dette, så du har fokus på de stillinger du har haft som ligger sig op ad.

Fremhæv dine evner og know-how, dine resultater og eventuelle store projekter, hvor du har deltaget. Kort sagt skal du tale om dig selv og dine ​​stærke sider. Afklar dine forventninger (position, karriereudvikling, etc.).

Du skal i din uopfordrede ansøgning henvise til dit CV, som du selvfølgelig har vedhæftet.

Foreslå et møde inden for de næste ti dage.

[ilink url=”https://uopfordret-ansoegning.dk/?p=71″]Eksempel på uopfordret ansøgning [/ilink]

 

avatar-testimonial-courses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

5-stars-white

Rated 5/5 by 12,000 Students

Leave A Comment

Related Posts